Business Hi-Tech

iQuest tinteste venituri de 0,5 mil. euro pentru o aplicatie IT

iQuest tinteste venituri de 0,5 mil. euro pentru o aplicatie IT
25.05.2010, 23:04 21

Grupul german iQuest, care activeaza in sectorul IT pentrumediul de business, a lansat aplicatia de gestionare a relatiei cuclientii numita GeoSales, pentru care tinteste vanzari de 500.000de euro pana la finele anului pe piata locala, au anuntatreprezentantii companiei.

Aplicatia permite gestionarea relatiilor cu clientii si aistoricului acestora, precum si analizarea vanzarilor pe zonegeografice. Preturile pentru implementarea aplicatiei pornesc de la4.000 de euro. iQuest mizeaza pe un numar de 10 clienti pana lafinele anului pentru noul produs creat pentru companiile cu o cifrade afaceri de peste 10 milioane de euro si cu mai mult de 70 deangajati, din orice sector de activitate, potrivit reprezentantiloriQuest.

Pana in prezent compania a semnat contracte cu doi clientipentru noua aplicatie, anume cu AX Perpetuum, companie romaneascacare se ocupa cu importul si distributia produselor pentruamenajari interioare si exterioare, si cu EVW Holding, companieromano-olandeza axata pe comercializarea autovehiculelor DAF pepiata autohtona. iQuest, condusa de Cornel Brody, are 280 deangajati in centrele de la Cluj-Napoca si Brasov.

In 2008 cifra de afaceri a grupului a fost de 8,8 mil. euro, lacare s-au adaugat aproximativ 1,2 mil. euro reprezentand venituriindirecte din serviciile realizate de subcontractanti. Compania afost premiata cu 100.000 de dolari anul trecut de Google, caredetine cel mai popular motor de cautare din lume, pentru oaplicatie software pentru sistemul de operare Android, dezvoltat degigantul american.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO