Business Hi-Tech

Maguay lansează pe piaţa românească laptopuri cu motive ţărăneşti

Maguay lansează pe piaţa românească laptopuri cu motive ţărăneşti

Autor: Adrian Voicu

16.02.2011, 18:36 147

Compania Maguay a lansat astăzi un nou brand de laptopuri subnumele MyWay. Cu ocazia lansării brandului, compania românească arealizat în colaborare cu Muzeul Ţăranului Român şi o ediţielimitată de netbook-uri care au carcasa personalizata cu motivetaranesti. Astfel, unul dintre desene reprezintă o furcă de torscioplită în lemn şi celălalt un model decorativ de pe o pernă dezestre românească.

"Am legat aceasta idee de conceptul de produs romanesc decalitate. Din convergenta acestor concepte ne-a venit ideea de alansa serii limitate de netbookuri MyWay personalizate cu imaginiale valorilor romanesti autentice din trecut pana in prezent. Si amajuns, inevitabil, la cultura," explica Stefan Liute, directorul destrategie al agentiei de branding Grapefruit.

"Intr-o lume aflata sub presiunea mondializarii, afirmareaidentitatii proprii reprezinta o atitudine fireasca," spune VirgilNitulescu, directorul Muzeului Taranului Roman.

Laptopurile cu amprentă românească vor avea preţuri cuprinseîntre 1.650 şi 1.880 de lei în funcţie de configuraţia aleasă decumpărători.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO