Business Hi-Tech

Marius Ghenea ataca liderul magazinelor online

23.09.2009, 18:25 56

Combinarea operatiunilor dintre Fit Distribution (Pcfun) siPCgarage, numerele doi si patru de pe piata locala de retail onlineIT&C, va crea o entitate cu afaceri de 30 mil. euro, care vaputea concura mai eficient cu eMag si negocia dintr-o pozitie maibuna cu distribuitorii, crede Marius Ghenea, proprietarul Fit.Ghenea a anuntat ieri achizitia retailerului online PCgarage.

Cu afaceri de 7,4 mil. euro anul trecut, PCgarage este cea maimare tinta de achizitie a lui Ghenea, care a cumparat in ultimiiani mai multe magazine online, insa de mici dimensiuni. "Combinatiagenereaza o entitate suficient de importanta pe piata pentru puteaa concura in mod eficient cu liderul pietei, Emag", credeproprietarul Fit Distribution.

Antreprenorul spune ca nu mai are in plan alte achizitii panacand nu va finaliza integrarea PCgarage, in timp ce un exit dinafacerile sale pe internet nu va veni decat peste cel putin 18luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO