Business Hi-Tech

Mihai Ciornei, CEO al AlightEE, dezvoltator software: În 2021, mulţi clienţi mari au reînceput să investească masiv în digitalizare. Anul acesta o să atragem în portofoliu noi clienţi din mediul privat şi public din Europa de Vest

Mihai Ciornei, CEO al AlightEE: Trendul e clar spre digitalizare, însă încă se vede o reticenţă şi o neîncredere în tehnologie, în rândul antreprenorilor români.

Mihai Ciornei, CEO al AlightEE: Trendul e clar spre digitalizare, însă încă se vede o reticenţă şi o neîncredere în tehnologie, în rândul antreprenorilor români.

Autor: Alexandra Cepăreanu

26.04.2022, 17:45 537

„Antreprenorii caută software-uri de gestiune de documente sau de automatizare de procese, însă timid, observăm şi o dorinţă de a implementa softuri dedicate angajaţilor.”

După primul an de pandemie şi restricţii, în 2021 companiile mari, medii şi mici au reînceput să investească în digitalizare, iar anul acesta şi întreprinderile active în sectorul public – în special cele din Vestul Europei – au început să urmeze trendul dat de mediul de business, a spus într-un interviu pentru ZF Mihai Ciornei, CEO al AlightEE, companie de dezvoltare de software.

„În 2021, faţă de 2020, mulţi clienţi mari, precum Infineon sau IATA, au reînceput să investească masiv în digitalizare. Practic, clienţii existenţi au revenit în forţă cu cereri de dezvoltare. De asemenea, vedem o cerere destul de mare de migrare a tuturor aplicaţiilor găzduite în SharePoint 2013 la online - cloud. O altă tendinţă observată, în special pe piaţa din Germania, e că firmele de stat încep să se digitalizeze”, a spus Mihai Ciornei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro