Business Hi-Tech

Mihai Guran pleaca de la Dell la HP Romania

Mihai Guran pleaca de la Dell la HP Romania
05.05.2010, 23:06 302

Mihai Guran, unul dintre cei mai cunoscuti manageri pe piatalocala IT&C, va pleca de la conducerea Dell Romania si Bulgariapentru a prelua conducerea unui departament al subsidiarei locale aHewlett Packard (HP). El va lucra la HP in cadrul diviziei desolutii pentru companii, pozitie din care va raspunde, printrealtele, de vanzarile de servere, echipamente de stocare si retea.El va coordona o echipa de 17 persoane.

"Am gasit o companie care imi ofera mai multe posibilitati dedezvoltare si care ma va ajuta sa fac un pas important in cariera",a declarat Guran pentru ZF. El va parasi functia de country manageral Dell, unul dintre cei mai mari producatori de PC-uri din lume.El a lucrat la Dell din 2005, la inceput ca Large Accounts Manager.In 2008 a fost numit manager de tara al Dell pentru Romania siBulgaria. Anterior el a mai lucrat pentru IBM si ICL Romania. Invarsta de 39 de ani, Guran a absolvit Facultatea de Electronica siTelecomunicatii a Politehnicii din Bucuresti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO