Business Hi-Tech

Mircea Neagu, Managing Director al Ness Romania

29.05.2008, 20:58 58

Compania americana Ness Technologies, furnizor global de servicii si solutii IT, l-a numit pe Mircea Neagu in functia de Managing Director la Ness Romania, incepand cu data de 1 Iunie 2008. Neagu s-a alaturat echipei Ness Romania cu aproape un an in urma, dupa o cariera de 10 ani pe o pozitie de top management in cadrul HP Romania.
El ii succede in aceasta functie lui Gabriel Mardarasevici, care a detinut functia de Managing Director, inca de la intrarea Ness pe piata din Romania. El a fost si unul din fondatorii fostei Radix Company, achizitionata de Ness in 2005, in cadrul unei tranzactii de 4 milioane de euro. Gabriel Mardarasevici va fi responsabil cu coordonarea si dezvoltarea de noi oportunitati de business la nivel regional, pentru Romania si Europa de Est.
Mircea Neagu a devenit de asemenea membru al echipei de management european al americanilor Ness, raportand direct lui Ivan Hru?ka, presedinte Ness Europa.
Anul trecut, Ness Romania a avut afaceri de aproximativ 20 mil. euro.
Ness are pe plan global aproape 8.000 de angajati si are subsidiare in 18 tari. Compania ofera servicii de dezvoltare soft, outsourcing, integrare de sisteme.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO