Business Hi-Tech

O echipă de români a creat primul card pentru criptomonede. Investiţia de până acum în start-up-ul Zoidcoin Network se ridică la peste un milion de dolari

O echipă de români a creat primul card pentru criptomonede. Investiţia de până acum în start-up-ul Zoidcoin Network se ridică la peste un milion de dolari

Eduard Oneci, cofondator Zoidcoin Network: Până acum am fabricat în total 50.000 de carduri pentru criptomonede şi am livrat deja în peste 10 ţări din întreaga lume.

Autor: Ioana Nita

05.03.2019, 15:00 518

Start-up-ul Zoidcoin Network, înfiinţat de Eduard Oneci împreună cu Vasile Burcin şi Loucas Markides, a lansat un card pentru criptomonede, primul de pe piaţă la nivel internaţional, în urma unei investiţii de peste un milion de dolari. Cardul a fost deja livrat în peste zece ţări din întreaga lume.

„Valoarea investiţiei din ultimul an în Zoidcoin Network este de peste un milion de dolari. Suma include atât capitalul investit, cât şi investiţia în oameni, echipa fiind plătită în criptomoneda noastră”, a declarat pentru ZF Eduard Oneci, cofondator al Zoidcoin. Start-up-ul este administrat de compania ZCN ZOID LTD, înfiinţată anul trecut în Cipru. Aceasta urmează să aibă o reprezentanţă şi în România. Compania a reuşit să strângă din decembrie anul trecut şi până în prezent fonduri de 250.000 de dolari, prin intermediul ICO (Initial Coin Offering) – metoda folosită pe piaţa de criptomonede, similară celei a unei listări la bursă (IPO – Initial Public Offering) în cazul companiilor tradiţionale.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO