Business Hi-Tech

O noua editie go4it! , o noua invitatie in fascinanta lume hi-tech

O noua editie go4it! , o noua invitatie in fascinanta lume hi-tech
15.04.2004, 00:00 51

O noua avalansa de gadgeturi pentru toate gusturile si buzunarele, un pictorial de exceptie si o multime de ponturi hi-tech, iata reteta incitanta a noii editii a revistei de lifestyle digital go4it!
Si spunem pictorial de exceptie pentru ca invitata speciala este temperamentala Oana Paula Nistor, solista formatiei Activ.  Care nu a venit insa singura, ci cu doua prietene, Beatrice Chirita si Ramona Rusu,  topmodele abia reintoarse in Romania dupa contracte de succes in strainatate.
Toate trei au avut la dispozitie cele mai noi echipamente electronice sosite in Romania: MP3 playere, laptopuri, camere foto, telefoane mobile si multe altele. Sedinta de teste a "degenerat" in final intr-o petrecere cu sampanie si karaoke. Fotoreporterul go4it! a fost pe faza si a realizat o serie de instantanee de zile mari.
Editia go4it! cu numarul 10 a pregatit si citeva interesante idei menite sa ne ajute sa ne descurcam in jungla inaltei tehnologii: de la cum sa vorbesti gratis la telefon, pina la cum sa-ti faci din computer televizor.
Un alt invitat special este George Constantinescu, un jazzman care canta cu formatii celebre, printre care Led Zeppelin, datorita Internetului.
Entertainment-ul si-a taiat ca de obicei o felie generoasa din continutul revistei: sunt prezentate noul proiector video cu DVD player si boxe incorporate - excelent pentru realizarea unei sali de cinema acasa, cele mai noi jocuri pentru computer si o colectie (aproape) completa de music playere digitale.
La sectiunea sport&travel, aflati cum isi vinde David Beckham ghetele in Romania si unde puteti exersa bungee-jumping-ul o data cu venirea primaverii.
Iar daca ravniti la un laptop,  aflati tot din go4it! ca acum puteti avea unul performant cu mai putin de 1000 de euro.
Toate acestea precum si multe-multe alte subiecte interesante va asteapta in cele 100 de pagini color ale noi editii go4it! care va aparea vineri, 24 februarie, la punctele de difuzare a presei din toata tara. Abonatii Ziarului Financiar o vor primi, ca de obicei, gratuit, ca bonus.



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO