Business Hi-Tech

Orange 3G+ in satele din Suceava

16.06.2008, 19:11 26

Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, a extins reteaua de date mobile 3G+, care asigura viteze de transfer a datelor de pana la 3,6 Mbps, in 24 de sate din judetul Suceava, in cadrul unui proiect pilot de dezvoltare a acestui segment in zona rurala.
Pentru a familiariza locuitorii zonelor rurale cu cele mai noi produse si servicii de comunicare mobila, Orange Romania a organizat pentru acest proiect o caravana care va strabate cele 24 de localitati.
"Caravana va fi amenajata ca un magazin Orange in care cei interesati vor putea testa toate serviciile (...). Din caravana vor putea fi achizitionate cartele preplatite, abonamente, telefoane sau pachete complete cu laptop si modem pentru acces la internet", au declarat oficialii operatorului.
Caravana Orange va porni din localitatile Marginea si Vicovu si va strabate, timp de trei luni, toate cele 24 de localitati din judetul Suceava incluse in proiect: Arbore, Bodnareni, Clit, Botosana, Gura Putnei, Putna, Straja, Bivolaria, Vicovu de Sus, Vicovu de Jos, Bilca, Galanesti, Hurjuieni, Costisa, Fratautii Noi, Fratautii Vechi, Maneuti, Cajvana, Codru, Marginea, Comanesti, Solonet, Iaslovat si Burla. Orange Romania este cel mai important jucator pe piata telefoniei mobile, cu 10,01 milioane de clienti la finele lunii martie. Pe piata telefoniei mobile mai activeaza Vodafone Romania - 8,921 milioane de utlizatori (martie 2008), Cosmote Romania - 4,2 milioane de clienti (martie 2008), Telemobil (Zapp Mobile) - peste 500.000 abonati (iunie 2007) si RCS&RDS, care si-a lansat operatiunile in octombrie 2007.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO