Business Hi-Tech

Orange: iPhone 3G vine pe 22 august

07.08.2008, 21:03 20

Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, accepta incepand de astazi precomenzi pentru terminalul Apple iPhone 3G, care va fi disponibil in Romania din data de 22 august.
"Ne asteptam la o cerere mare pentru iPhone 3G, tinand cont ca in ultimele cinci zile peste 2.000 de romani si-au exprimat online interesul pentru a primi noutati despre lansarea terminalului", au precizat pentru ZF reprezentantii Orange.
"Romania se numara printre primele tari europene care lanseaza iPhone in versiunea 3G. Acest lucru se bazeaza pe faptul ca potentialul de adoptie pe piata locala este foarte ridicat. Pana in acest moment, reactiile pietei indica un interes crescut si estimam ca vom atrage un numar important de clienti noi care doresc sa beneficieze de experienta completa iPhone 3G", au adaugat oficialii companiei.
Pe data de 22 august, la ora 24:00, Orange va lansa produsul in sase magazine din tara - Orange concept store din Bucuresti (Calea Victoriei) si magazinele Orange din Iasi (Bd. Anastasie Panu), Cluj (Bd. 21 Decembrie), Brasov (St. Muresenilor), Timisoara (Bd. Republicii) si Constanta (Sos. Stefan cel Mare). Terminalul va fi disponibil spre vanzare in toate magazinele companiei si intr-un numar de magazine selectate ale partenerilor.
Reprezentantii Orange nu au oferit detalii despre pretul de vanzare al telefonului, dar au precizat ca vor lansa planuri tarifare noi pentru clientii care achizitioneaza noul telefon si vor reduce pretul terminalului in cadrul ofertei programului de fidelizare Thank You.
Romanii vor avea posibilitatea sa cumpere un iPhone si fara abonament, insa pretul de achizitie va fi mai ridicat.
"Companiile care vor dori sa achizitioneze iPhone 3G vor beneficia de oferte dedicate. Am primit deja solicitari pentru achizitionarea de terminale iPhone din partea clientilor nostri, atat intreprinderi mici si mijlocii, cat si corporatii", au mai spus oficialii operatorului.
iPhone 3G este comercializat la un pret de pornire de 199 de dolari (127 de euro) in Statele Unite, respectiv 99 de lire (124 de euro) in Marea Britanie, sume valabile in cazul incheierii unui contract de servicii pe doi ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO