Business Hi-Tech

Orange ofera clientilor 1 euro pentru facturile platite inainte de scadenta

25.06.2009, 18:07 120

Orange, numarul unu pe piata locala de telefonie mobila, a lansat o campanie prin intermediul careia le ofera clientilor un bonus daca isi achita facturile inainte de data scadenta a datoriilor. Orange este una dintre companiile cu cel mai mare numar de clienti din Romania, respectiv peste 10 milioane la finele lunii martie.

Dintre acestia aproximativ patru milioane au contractat servicii cu abonament, avand astfel de achitat lunar o factura catre Orange.
"Campania care recompenseaza plata facturii Orange cu 10 puncte de loialitate isi propune sa incurajeze clientii sa achite factura in scadenta si sa popularizeze programul de loialitate Orange Thank You", au precizat pentru ZF oficialii companiei. Cele 10 puncte de loialitate sunt echivalentul unui euro si pot fi utilizate pentru a achizitiona produse si servicii comercializate de Orange. "Punctele acumulate pot fi utilizate pentru achizitionarea de produse Orange PrePay, telefoane, accesorii sau pentru plata facturilor (abonamente si optiuni)."
Campania se adreseaza atat abonatilor rezidentiali, cat si clientilor companii mici si mijlocii.
Orange nu a oferit alte detalii, insa campania pare a fi lansata in contextul in care foarte multe companii din mai multe sectoare economice acuza un blocaj financiar, respectiv dificultati in incasarea si plata facturilor.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO