Business Hi-Tech

Orange şi-a optimizat portalul web pentru clienţii cu iPhone

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

09.12.2010, 23:44 23

Clienţii Orange care utilizează telefoane mobile Apple iPhonepot accesa mai rapid servicii, informaţii şi conţinutul multimediafurnizat de companie printr-o variantă optimizată a portalului webal operatorului pentru acest tip de mobile.

"Utilizatorii de iPhone au acces uşor la informaţii şi un conţinutbogat prin varianta optimizată a Portalului Orange pe mobil şi prinaplicaţii dedicate pentru iPhone, concepute special de Orange înjurul serviciilor sale. Portalul Orange pe mobil există şi într-oversiune optimizată pentru iPhone, la adresa m.orange.ro. Prinintermediul acestuia, clienţii care deţin smartphone-ul pot urmăriemisiunile preferate, difuzate la 12 posturi de televiziune, precumMTV Music sau la 6 posturi naţionale de radio. Totodată, ei auacces la informaţii, precum ştiri, meteo sau horoscop şi îşi potpersonaliza telefonul cu tonuri de aşteptare", potrivit Orange.Orange le oferă clienţilor cu iPhone şi o aplicaţie specială pentruaccesarea conţinutului video de pe portalul Orangem, denumită TVlive. Până la finele lunii ianuarie, clienţii pot accesa cele 12posturi TV plătind doar traficul de date.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO