Business Hi-Tech

PayU lansează trei noi soluţii de plăţi online

PayU lansează trei noi soluţii de plăţi online

Foto Shutterstock

Autor: Adrian Seceleanu

05.12.2012, 00:00 572

Compania PayU România, cel mai mare integrator de soluţii de comerţ electronic şi plăţi online de pe piaţa locală, a lansat trei noi produse în portofoliul propriu de soluţii de plată online: Pay on Time - care permite automatizarea celor mai frecvente plăţi online, Pay by Click - care oferă cumpărătorilor online posibilitatea de a plăti cu un singur click şi Mobile Payments care oferă o interfaţă de plată optimizată pentru dispozitive mobile, indiferent dacă site-ul magazinului online are versiune pentru telefoane mobile / tablete sau nu.

"Prin cele 3 noi servicii lansate astăzi, PayU (…) contribuie activ la evoluţia comerţului electronic în România, dar şi la îmbunătăţirea experienţei de cumpărare a clienţilor magazinelor online", a declarat Cristian Herghelegiu, Country Manager PayU România. "În acest moment, 4% dintre tranzacţiile procesate prin PayU sunt efectuate de pe telefoane sau tablete, iar o dată cu lansarea Mobile Payments ne aşteptăm ca procentul să crească spre 10% până la finalul anului 2013", a adăugat Herghelegiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO