Business Hi-Tech

Postul Acasă TV în format HD, în grila UPC

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

06.09.2010, 23:52 35

UPC, numărul doi pe piaţa locală de servicii TV, a inclus dinaceastă săptămână în grila de programe digitale şi varianta înformat de înaltă definiţie (HD) a postului Acasă TV, companiamărind astfel la 11 numărul de posturi oferite în sistem HD.Principalele caracteristici ale televiziunii HD sunt imaginile maiclare, rezoluţii de până la de cinci ori mai mari decât lateleviziunea standard şi sunetul asemănător cu cel dincinematografe. După ProTV şi Sport.ro, Acasă TV este cea de-a treiateleviziune aparţinând grupului PRO TV SA care transmite în formatHD.

UPC, primul operator care a lansat servicii HD în România, avea13.500 de abonaţi la această opţiune la finele lunii iulie. Înprima jumătate a anului, UPC România a înregistrat venituri de 62,3mil. euro, în creştere (în euro) cu 2,3%, faţă de anul precedent.Compania avea la jumătatea anului 1,178 milioane de clienţi peserviciile video.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO