Business Hi-Tech

Romanii pot plati si in lei la magazinul de aplicatii pentru telefoanele Nokia

Romanii pot plati si in lei la magazinul de aplicatii pentru telefoanele Nokia
21.04.2010, 14:10 60

Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, alansat varianta in limba romana a magazinului de aplicatii OviStore, au anuntat reprezentantii companiei. De asemenea,utilizatorii romani pot plati in lei pentru aplicatiile descarcatede pe Ovi Store, accesibile la adresa www.store.ovi.com.In prezent modul de plata este prin card bancar. Potrivitcompaniei, magazinul de aplicatii, lansat la jumatatea anuluitrecut in lume si la inceputul anului in Romania, pune ladispozitie 9.500 de aplicatii pentru 135 de modele de telefoaneNokia.

"Romanii se alatura astfel celor 90% dintre utilizatorii detelefoane mobile Nokia care pot beneficia de continutul Ovi Storein limba materna si celor 80% din utilizatori care pot facecumparaturi la Ovi Store in moneda lor nationala", au anuntatreprezentantii Nokia.

Ovi Store a atins recent nivelul de 1,6 milioane de descarcaripe zi, iar un utilizator activ realizează peste 8,5 descarcari peluna.

Aplicatiile pentru telefoane mobile au generat anul trecut 4,2miliarde de dolari la nivel mondial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO