Business Hi-Tech

Romsoft deschide inca opt "Depozite de calculatoare"

21.04.2003, 00:00 74

Romsoft Bucuresti va deschide, pana la sfarsitul acestui an, opt magazine de tip Depozitul de Calculatoare, din care doua in Bucuresti, investitia ridicandu-se la 1,1-1,2 milioane de dolari, declara Mihai Marin, director in cadrul Romsoft.
"Pana la sfarsitul primului semestru vom deschide doua locatii in zona Moldovei - Iasi si Galati. Zona nu este prea bine acoperita si am decis, sa deschidem aceste doua locatii. Urmeaza ca, pana la sfarsitul lunii septembrie, sa fim prezenti si in orasele Cluj-Napoca si Constanta", a adaugat Marin.
La sfarsitul anului 2001, Romsoft a inaugurat primul Depozit de calculatoare din Bucuresti, reprezentand un nou concept de magazin de componente IT. In prezent, numarul acestora se ridica la noua, dintre care patru in Bucuresti, restul fiind deschise in orasele Pitesti, Ploiesti, Slobozia, Brasov si Calarasi.
"Anul trecut, Romsoft a raportat o cifra de afaceri de 25,3 mil.$, din care 21,4 mil.$ din activitatea de distributie. Daca mediul politic international si financiar va fi unul pozitiv, estimez ca in acest an vom atinge un nivel al incasarilor de 37-40 mil.$.", a afirmat Marin.
Principalii concurenta ai Romsoft sunt companiile Best Computers si K Tech-Ultra Pro.  Certificata ISO 9001, Romsoft are o retea de 600 de distribuitori locali. x

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO