Business Hi-Tech

Romtelecom caută 200 de studenţi pentru practică

Anca Georgescu Aladgem, director executiv resurse umane la Romtelecom şi Cosmote România

Anca Georgescu Aladgem, director executiv resurse umane la Romtelecom şi Cosmote România

Autor: Ioana Nita

08.07.2014, 00:00 1315

Romtelecom, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de telecomunicaţii, a lansat proiectul STEP - Susţinem Tinerii în Evoluţia lor Profesională, realizat în colaborare cu Catalyst Solutions, Catalyst Recruitment Solutions şi AIESEC Bucureşti, prin intermediul căruia 200 de studenţi vor putea începe în această vară diferite stagii de practică în cadrul companiei. „Invităm studenţii de la facultăţile din Bucureşti să se înscrie în acest proiect - îi vom ajuta să se familiarizeze cu felul în care funcţionează o companie complexă de telecom şi IT&C. Astfel, credem că le va fi mai uşor să îşi găsească un loc de muncă după terminarea studiilor, conform atât cu latura aplicativă a specializării lor, cât şi cu cerinţele tot mai exigente de pe piaţa muncii“, a declarat Anca Georgescu Aladgem, director executiv resurse umane la Romtelecom şi Cosmote România.

WikiZF: Profilul companiei Romtelecom

Proiectul STEP este realizat cu ajutorul fondurilor europene în valoare de circa 2 mil. lei obţinute în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.  Studenţii pot aplica pentru stagii de practică în cadrul departamentelor de IT, telecomunicaţii, marketing, financiar/audit, achiziţii, resurse umane, comercial – vânzări şi relaţii clienţi din cadrul Romtelecom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO