Business Hi-Tech

Romtelecom: voce fixă şi net de la 10 euro pentru IMM-uri

05.07.2010, 23:10 23

Romtelecom, unul dintre cei mai mari furnizori de comunicaţii depe piaţa locală, a lansat o campanie prin care le oferă clienţilornoi din segmentul întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM) serviciide telefonie fixă şi internet la preţuri care pornesc de la 9,99 deeuro pe lună (fără TVA). Potrivit Romtelecom, prin această ofertăpreţul plătit de IMM-uri scade cu până la 60% faţă de tarifele delistă.

"În perioada iulie - 30 august 2010 Romtelecom le oferă noilorclienţi companii, un pachet promoţional ce conţine serviciile VoceBusiness Standard, Clicknet 6 Mbps şi un modem wi-fi gratuit, lapreţul de 9,99 euro (fară TVA)", spun reprezentanţii celui mai marefurnizor de servicii de telefonie fixă.

Oferta este disponibilă pentru clienţii "care au până la 10angajaţi şi sunt activi în special în domeniile comerţului,serviciilor şi consultanţei", potrivit lui George Makowski,director executiv comercial - Segment Business, Romtelecom.

Cei mai mari concurenţi ai Romtelecom pe acest segment de piaţăsunt RCS&RDS şi UPC.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO