Business Hi-Tech

Samsung îşi extinde serviciul de cărţi electronice în Europa

Readers Hub 2.0 este preinstalat pe Samsung GALAXY Note II

Readers Hub 2.0 este preinstalat pe Samsung GALAXY Note II

Autor: Adrian Seceleanu

28.01.2013, 20:36 259

Compania sud coreeană Samsung a extins serviciul de cărţi electronice (e-book) în Europa, potrivit unui anunţ al firmei. “Readers Hub 2.0 aduce utilizatorilor de smartphone-uri şi tablete Samsung mii de bestseller-uri şi de cărţi în format electronic din întreaga lume, de la cărţi ilustrate de gătit şi până la lecturi pentru copii”, potrivit datelor companiei.

„Cu Readers Hub 2.0 am dorit să creăm un hub de lectură pentru pentru terminalele mobile”, a declarant Won-Pyo Hong, Preşedinte şi Şef al diviziei Media Solution Center, în cadrul Samsung Electronics. „Peste tot în lume, oamenilor le place să citească. Cu toate acestea, în societatea zilelor noastre, bogată în conţinut, poate fi dificil să îţi menţii colecţia la zi. Tocmai de aceea, Readers Hub 2.0 oferă posibilitatea de a descărca şi citi cărţi în format electronic oriunde şi oricând.”

Readers Hub 2.0 oferă o bibliotecă bogată cu conţinut provenit din întreaga lume pentru că Samsung a extins parteneriatele cu editurile partenere pentru toate pieţele Uniunii Europene, cu scopul de a oferi o gamă largă de titluri naţionale şi internaţional. Iar obţinerea de conţinut este acum mult mai simplă. De îndată ce informaţiile cardului de credit au fost introduse, cumpărarea şi descărcarea de cărţi electronice este la doar 2 click-uri distanţă; o singură parolă de acces şi butonul „sign-in” îţi oferă acces la e-reader de pe multiple dispozitive Samsung.

Readers Hub 2.0 este compatibil cu următoarele formate: ePub2, PDF, HTML 5 şi ePub 3. Samsung a dezvoltat un portal dedicat editurilor, unde acestea pot urmări, încărca şi gestiona ofertele proprii de cărţi electronice.

Readers Hub 2.0 este preinstalat pe Samsung GALAXY Note II. Utilizatorii GALAXY S III, GALAXY Note 10.1 şi GALAXY CAMERA pot descărca aplicaţia din Samsung Apps.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels