Business Hi-Tech

SanoPass, platformă care digitalizează şi integrează toate serviciile de prevenţie medicală, vrea să atragă o finanţare de 800.000 euro de la investitori privaţi

SanoPass, platformă care digitalizează şi integrează...

Autor: Roxana Rosu

18.03.2021, 11:54 408

SanoPass, platformă care conectează, digitalizează şi integrează toate serviciile de prevenţie medicală, vrea să atragă o finanţare de 800.000 euro prin intermediul platformei de crowdfunding SeedBlink, fondul Cleverage Venture Capital anunţând că va participa cu o investiţie de 200.000 euro.

În 2020 SanoPass a mai atras o investiţie de tip equity de 400.000 de euro, oferind în schimb 20% din capital. Lead Investor a fost Cleverage Venture Capital care s-a implicat alocând 150.0000 de euro.

De asemenea, fondul Founders Bridge a participat cu o investiţie de 150.000 de euro, iar un alt pachet de 100.000 de euro a fost strâns prin platforma SeedBlink.

„Planurile SanoPass pentru acest an includ extinderea reţelei de clinici partenere, integrarea unor soluţii de inteligenţă artificială, crearea unor soluţii personalizate de nutriţie şi dezvoltarea unei reţele de săli de sport. Sprijinul din partea unui finanţator precum Cleverage confirmă potenţialul SanoPass şi direcţia pe care o abordăm în acest moment, de a digitaliza toate serviciile de prevenţie medicală.”, a declarat Andrei Vasile, Managing Partner SanoPass.

La finalul anului trecut, SanoPass oferea abonaţilor săi acces la o reţea de peste 850 de centre medicale.

Cleverage Venture Capital este un fond de investiţii rezultat din asocierea antreprenorilor Wargha Enayati, fondator Regina Maria şi preşedinte Enayati Group, Georgios Sofianos, antreprenor în industria de sănătate şi CEO Sofmedica, Sergiu Neguţ - business angel şi co-fondator Fintech OS şi Voicu Oprean, fondator AROBS Transilvania Software.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO