Business Hi-Tech

SAP, Adobe şi Microsoft lansează o platformă care uşurează comunicarea de date între companii

SAP, Adobe şi Microsoft lansează o platformă care...

Autor: Departamentul Economic

28.09.2018, 11:49 251

Open Data Initiative constă în sporirea interoperabilităţii şi a schimbului de date între platformele şi aplicaţiile celor trei parteneri — Adobe Experience Cloud şi Adobe Experience Platform, Microsoft Dynamics 365, SAP C/4HANA şi S/4HANA — printr-un model de date comun. Modelul de date va face posibilă folosirea unui serviciu de date comun pe platforma Microsoft Azure. Această bază de date unificată le va permite clienţilor să utilizeze orice aplicaţie şi instrument de dezvoltare pentru a crea şi implementa servicii.

Open Data Initiative va crea un model unic de date de consum, portabil între platforme, ceea ce va conduce la mai multă transparenţă şi un control mai bun al datelor despre consumator.

Open Data Initiative oferă organizaţiilor abilitatea de a conecta mai bine datele în cadrul tuturor departementelor, de a utiliza tehnologiile Inteligenţă Artificială şi Advanced Analytics pentru analize în timp real şi pentru a alimenta aplicaţiile de business cu date critice pentru a le face mai eficiente. De asemenea, companiile pot livra consumatorilor noi categorii de servicii bazate pe Inteligenţă Artificială.

„Principiile care au stat la baza parteneriatului Open Data Initiative sunt: fiecare organizaţie deţine control absolut asupra propriilor date, clienţii pot utiliza Inteligenţa Artificială pentru a obţine informaţii relevante din date operaţionale şi comportamentale unificate, partenerii de implementare pot utiliza cu uşurinţă un model deschis de date pentru a dezvolta soluţii digitale. Bazându-se pe aceste principii, obiectivul principal al parteneriatului este de a elimina datele izolate, pentru a permite o perspectivă unitară asupra consumatorului, ajutând companiile să-şi gestioneze mai bine datele şi să-şi dezvolte propriile iniţiative de confidenţialitate şi securitate”, spune Alexandru Jijian, Customer Experience Solution Engineering, SAP CEE.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO