Business Hi-Tech

Scop Computers a devenit distribuitor BitDefender

14.09.2004, 00:00 43

Furnizorul de echipament IT&C Scop Computers va distribui pe piata locala seria de aplicatii de securitate IT BitDefender ale producatorului software Softwin, au anuntat oficialii celor doua companii.
Softwin, care produce sub marca BitDefender peste 30 de solutii de securitate informatica dedicate, atat pentru utilizatorul privat, cat si pentru companii, are in prezent o retea de peste 200 de distribuitori autorizati. "Scop Computers are parteneriate cu producatori importanti din domeniul IT. (...) Compania se implica si pe partea de integrare de sisteme, iar pe acest lucru se va axa colaborarea noastra de viitor", a explicat Ovidiu Talianu, contry manager al BitDefender.
Oficialii Scop au recunoscut ca furnizorul de echipamente IT avea nevoie in oferta sa si de aplicatii de securitate, dat fiind faptul ca incidentele de acest gen se inmultesc de la luna la luna. "Analiza specialistilor nostri a demonstrat ca tehnologia BitDefender concureaza cu succes nume mari din domeniul antivirus", a explicat Loredana Nastase, marketing manger al Scop.
Oferta de distributie cuprinde toate cele trei modalitati de distributie a produselor BitDefender: retail - comercializarea in magazine, resales - vanzarea catre companii, precum, si pre-instalarea aplicatiilor pe sisteme hardware care urmeaza sa fie vandute "la pachet" (OEM).
Tehnologia BitDefender protejeaza in acest moment 40 de milioane de utilizatori in 100 de tari, cionform statisticilor prezentate de Softwin. Compania si-a extins afacerile in Germania, Spania si Statele Unite, vizand in viitorul apropiat si zona asiatica.
Scop Computers, furnizor de echipament IT si integrator de sisteme, activeaza pe piata locala din 1994. Compania are actionariat romano-austriac. Reteaua de parteneri a scop cuprinde 1.200 de companii, din Bucuresti si din tara. Compania distribuie produse ale unor companii recunoscute, precum Toshiba, HP, Fujitsu-Siemens, Microsoft, 3Com si altele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO