Business Hi-Tech

Şeful OTE: Este prea devreme să spunem dacă participăm la privatizarea Romtelecom

Şeful OTE: Este prea devreme să spunem dacă...

Autor: Adrian Seceleanu

11.11.2013, 00:06 446
Grupul elen OTE, acţionarul majoritar al Romtelecom - unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicaţii din România -, va anunţa în ur­mătoarele luni dacă va participa sau nu la procesul prin care statul român vrea să vândă 46% din acţiunile compani­ei, du­pă ce Bucureştiul va decide care va fi strategia sa în finalizarea privatizării com­paniei de comunicaţii, a declarat Michael Tsamaz, pre­şedinte şi CEO al OTE, răspunzând unei întrebări puse de analistul Luis Prota de la banca de investiţii Mor­gan Stanley.
 
 
Şeful OTE a fost întrebat de reprezentantul Morgan Stanley dacă procesul de privatizare a Romtelecom avansează şi dacă el crede că OTE va participa la proces şi îşi va mări numărul de acţiuni deţinute.
 
„În ceea ce priveşte privatizarea Romtelecom, suntem în discuţii cu Guvernul României. Nu avem însă în prezent nicio decizie finală de anunţat. Este prea devreme să spunem ceva în legătură cu acest subiect, dar sper că la finele acestui an sau la începutul anului viitor vom avea un punct de vedere final de la guvernul de la Bucureşti (în legătură cu privatizarea Rom­telecom - n. red.). Ştim că aceasta este intenţia lor“, a răspuns Tsamaz.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO