Business Hi-Tech

Servicii financiare pe portalul Neogen

08.08.2007, 20:28 16

Neogen, compania care detine cel mai vizitat portal online din Romania, a lansat un serviciu electronic prin care pot fi contractate online, cu ajutorul unei interfete in cinci pasi, credite de la Volksbank, sistemul functionand pana in faza de preaprobare.
Utilizatorii serviciului au posibilitatea de a contracta un credit, de a descarca formularele de care au nevoie, de a urmari online sistemul de rambursare si pot obtine detalii despre posibilitatile de finantare. Acestia pot opta pentru una dintre cele patru tipuri de credite disponibile pe site: pentru locuinta, auto, optimus-credit si easy credit. In plus, utilizatorii au acces la o platforma care le permite sa comunice online cu un ofiter de credite.
Pentru a primi banii, solicitantii trebuie sa prezinte documente care sa ateste ca veniturile declarate in formularele de cerere sunt conforme cu realitatea. Creditele contractate prin intermediul Neogen au aceleasi costuri ca si cele oferite direct la ghiseurile bancii.
Neogen are peste 1,5 milioane de utilizatori inregistrati in Romania si peste 550 in Bulgaria si Servia. In urma cu doua luni, fondurile de investitii Tiger Global Management si Wouver au achizitionat un pachet minoritar la Neogen, al carui valoare a fost estimata la aproximativ 6 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO