Business Hi-Tech

Softiştii de la Agilio: Vom migra de la outsourcing la produse proprii în cinci ani

Softiştii de la Agilio: Vom migra de la outsourcing la...

Autor: Ioana Nita

24.03.2014, 00:06 332
Compania de dezvoltare software şi outsourcing Agilio din Cluj, are în plan ca în următorii cinci ani să renunţe la soluţiile şi serviciile IT furnizate în regim outsourcing şi să se concentreze numai pe dezvoltarea produselor software proprii, firma având în portofoliu soluţii de securitate a datelor, de e-learning şi aplicaţii pentru platformele mobile.
 
„Accesul nelimitat la informaţie devine un subiect sensibil în societatea contemporană, de aceea ne concentrăm pe dezvoltarea următoarei generaţii de soluţii software, de telefonie mobilă şi de streaming, care să permită accesul la informaţie de calitate, în condiţii de securitate maximă“, a declarat Mihai Motocu, fondatorul şi acţionarul companiei Agilio, alături de Flaviu Rus. „Ne dorim să renunţăm la a mai face outsourcing şi să ne ocupăm exclusiv de vânzarea produselor proprii şi, bineînţeles, de optimizarea produselor deja dezvoltate şi de introducerea unor produse inovatoare“, a completat el.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO