Business Hi-Tech

SoftOne România, parte a grupului elen SoftOne Group, afaceri în creştere cu 80% în 2022. În 2023, SoftOne estimează o creştere a cifrei de afaceri cu 50%, având ca obiectiv dublarea numărului de clienţi

Alexandra Lucescu, director general al SoftOne România

Alexandra Lucescu, director general al SoftOne România

Autor: Alexandra Cepăreanu

22.02.2023, 12:25 169

Furnizorul elen de soluţii software SoftOne România şi-a majorat cifra de afaceri cu 80% la finalul anului 2022, înregistrrând o creştere de 55% a numărului de clienţi şi o creştere de 30% a vânzărilor soluţiilor în Cloud, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Aceştia nu au oferit mai multe detalii privind valoarea atinsă de cifra de afaceri a SoftOne România la finalul anului trecut.

„Chiar dacă şi în2022 mediul de business a fost marcat de incertitudini financiare şi geo-politice, rezultatele pe care le-am obţinut demonstrează că soluţiile pe care le dezvoltăm sunt acum o necesitate pentru companiile mici şi mijlocii din România. Iniţiativele de digitalizare ale Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală, precum implementarea SAF-T, e-Factura şi e-Transport, au reprezentat un factor important în decizia de digitalizare a companiilor (...)”, a spus Alexandra Lucescu, director general al SoftOne România.

Pe parcursul lui 2022, compania a lansat Soft1 Series 6, o nouă versiune a platformei sale software, cu funcţionalităţi îmbunătăţite, pentru a susţine procesul de transformare digitală al companiilor pas cu pas, astfel încât organizaţiile să obţină valoare adăugată, au mai transmis reprezentanţii companiei. De asemenea, compania şi-a diversificat şi portofoliul de soluţii software oferite, prin integrarea aplicaţiilor Regate pentru automatizarea operaţiunilor de business din teren, Shopranos, o platformă e-commerce B2B inovatoare sau GoRetail.

Tot în 2022, SoftOne a dezvoltat şi primul modul Fintech integrat în ERP în parteneriat cu Nordigen, iar 2022 a marcat şi lansarea SofOne Training Academy – ce are scopul de a forma consultanţi Soft1 ERP certificaţi, unde în primul an de la lansare au participat peste 100 de studenţi.

„Noile sesiuni de training pentru anul 2023 vor avea loc în primavara şi toamna acestui an.”

Pentru anul 2023, reprezentanţii SoftOne estimează creşterea cifrei de afaceri cu 50%, având ca obiectiv dublarea numărului de clienţi în reţeaua de parteneri SoftOne.

„Compania îşi propune crearea unuia dintre cele mai puternice ecosisteme tehnologice din România. De asemenea, datorită demarării programului de Digitalizare a IMM-urilor în anul curent, SoftOne urmăreşte creşterea cu 50% a vânzărilor de soluţii în Cloud, ca urmare a interesului tot mai mare din partea mediului de afaceri pentru digitalizarea operaţiunilor prin atragerea fondurilor europene”, potrivit sursei citate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO