Business Hi-Tech

Softwin expune e-books la BOOKAREST 2001

22.05.2001, 00:00 18



Compania romaneasca Softwin va avea un stand propriu la targul de carte BOOKAREST 2001 care isi va deschide portile maine la Teatrul National din Bucuresti.

Softwin va expune in premiera pentru peisajul cultural romanesc dispozitive portabile de lectura si carti electronice.

Compania a lansat recent pe piata un soft capabil sa transpuna orice tip de document (carti, enciclopedii, manuale scolare, dictionare, reviste etc) in format electronic, respectand in totalitate "imaginea" acestuia de pe baza de hartie.

Softwin a intrat pe piata internationala a e-book la inceputul anului trecut si a realizat proiecte de carti electronice pentru mari edituri care doresc sa-si converteasca si sa-si distribuie volumele editate pe dispozitive speciale de lectura ( e-Book device).

E-book are avantajul reducerii semnificative a costurilor pe termen lung; o carte in format electronic costa mult mai putin decat varianta tiparita deoarece se elimina costurile de tipar, transport, distributie sau de intermediere a vanzarii. Un alt avantaj insemnat este posibilitatea publicarii in tiraj nelimitat.

Un dispozitiv special de lectura se constituie intr-o adevarata biblioteca la purtator, fiind capabil sa "memoreze" sute de volume si oferind in acelasi timp facilitati de sublinire, adnotare, cautare, adaugare de fise.

Softwin ii invita pe cei interesati la conferinta "E-book, cartea viitorului" care se va desfasura cu ocazia BOOKAREST 2001, vineri 25 mai, la ora 15.00, in foaierul de la etajul 1 al TNB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO