Business Hi-Tech

Solutii e-business Oracle pentru firme medii

23.04.2003, 00:00 26

Oracle Romania a prezentat la CERF 2003 primele sale solutii de e-business concepute pentru companiile medii.
Oferta Oracle pentru companiile medii e bazata pe un "nucleu" de aplicatii ce pot gestiona activitatea financiara din cadrul firmei beneficiare, dar si pe cea de aprovizionare si desfacere.
La nivel mondial, din totalul implementarilor efectuate de Oracle, aproximativ 40% au fost efectuate la firme medii.
"La ora actuala, companiile de nivel mediu reprezinta peste 80% din piata romaneasca. Oracle Romania ofera acestor companii o solutie atractiva ca pret, cu risc scazut de implementare si care le poate asigura aceleasi beneficii de care se bucura toate organizatiile mari si foarte mari ce utilizeaza pachetul integrat de aplicatii Oracle E-Business Suite", a afirmat Mihnea Hotaranu in cadrul prezentarii de la CERF.
Solutiile Oracle de e-business pentru intreprinderile medii costa 100.000-150.000 de dolari, in functie de numarul utilizatorilor care vor lucra cu respectivele aplicatii.
Oracle Romania a pornit deja cateva proiecte pentru companii de marime medie din zona industriei pentru bunuri de consum. Coform clauzelor contractuale numele acestora sunt confidentiale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO