Business Hi-Tech

Sparkware Technologies angajează 86 de specialişti în IT la Bucureşti

Sparkware Technologies angajează 86 de specialişti în...

Autor: Ioana Nita

25.11.2013, 20:34 943

Compania multinaţională Sparkware Technologies, care a deschis în luna iulie un centru de dezvoltare software în Bucureşti, caută 86 de specialişti în IT până la sfârşitul anului viitor pe poziţii precum Junior QA Engineers, Junior .NET Developer, ASP.NET Developer, ASP.NET Team Leader şi CĂĂ Developer. „În acest moment încercăm să ne orientăm şi spre juniori, având în vedere că în echipele deja existente avem doar oameni de nivel mediu şi experţi, dorim să integrăm şi câţiva juniori care au studii în domeniu şi de preferat măcar un an de experienţă. În prezent avem 11 joburi pentru juniori, 9 pentru seniori şi 6 pentru mid-level”, a declarat Alina Paraschiv, HR specialist în cadrul Sparkware Technologies.

În prezent la Sparkware Technologies lucrează 64 de persoane, compania având în plan să extindă echipa la 150 de angajaţi până la finalul lui 2014. Sparkware Technologies oferă servicii de dezvoltare software pentru companii de divertisment online, dezvoltă şi administreză principalele elemente online, precum dezvoltarea software a infrastructurii de platforme online, backend, unelte de back office, procesări de plăţi, sisteme de CRM, platforme de ERP şi e-Payment, management de risc şi clienţi SW.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.11.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO