Business Hi-Tech

Star Telefonica va folosi soft de afaceri de la TotalSoft

06.04.2005, 20:09 73

Compania furnizoare de software pentru afaceri TotalSoft a anuntat semnarea unui contract cu firma Star Telefonica Timisoara pentru implementarea solutiei IT Charisma Enterprise. Oficialii celor doua companii nu au precizat valoarea contractului.
Star Telefonica este unul dintre cei mai importanti dealeri Connex din partea de vest a tarii si face parte dintr-un grup de firme, alaturi de Avantgarde Telecommunications si AV Smartcomm. Compania vinde prin reteaua sa de magazine produse si servicii de telefonie mobila destinate utilizatorilor finali. Contractul dintre cele doua companii urmeaza sa se finalizeze in urmatoarele 6 luni si presupune implementarea aplicatiei Charisma in cele 30 de magazine ale retelei grupului de firme, precum si instruirea unui numar de aproximativ 50 de utilizatori care vor folosi sistemul informatic.
"Dinamica pe care acest sector a inregistrat-o in ultimii ani impune celor care vor sa fie in top abordarea unei strategii bazate pe informatii complete si in timp real", a declarat Florentina Andrei, director de vanzari al departamentului ERP (Enterprise Resource Planning - n.r.) la TotalSoft. "Practic, fara o imagine de ansamblu a intregii activitati pe care ti-o poate oferi numai un soft ERP, nu poti fi competitiv", a adaugat ea.
Solutia TotalSoft permite vizualizarea rapida a unor informatii precum stocul de produse existente, preturile de vanzare, codurile de bare ale produselor, precum si o serie de rapoarte manageriale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO