Business Hi-Tech

Start-up-ul Hyperhuman, care a dezvoltat o platformă digitală dedicată profesioniştilor în fitness, se pregăteşte pentru o nouă rundă de investiţii pe platforma SeedBlink

Bogdan Preduşcă, CEO şi co-fondator la Hyperhuman

Bogdan Preduşcă, CEO şi co-fondator la Hyperhuman

Autor: Alexandra Cepăreanu

18.02.2022, 10:39 100

Start-up-ul românesc Hyperhuman, care a dezvoltat o platformă digitală dedicată profesioniştilor în fitness pentru crearea şi monetizarea de conţinut video, pregăteşte lansarea unei campanii de investiţii pe platforma SeedBlink.

„Campania privată începe joi (24 februarie), urmată de o campanie publică din 3 martie”, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii platformei de investiţii în start-up-uri tech SeedBlink.

Hyperhuman este o platformă omnichannel pentru creare de conţinut, distribuţie şi licenţiere, care se adresează cu precădere profesioniştilor şi business-urilor din industria de fitness. Produsul Hyperhuman îşi propune să simplifice procesele de creare şi distribuire de conţinut video de calitate pe orice canal şi format, alimentat de tehnologia proprietară video bazată pe inteligenţă artificială.

Startup-ul a fost fondat de Bogdan Preduşcă, fost product leader la Fitbit şi antreprenor cu peste 17 ani de experienţă în tehnologie, David Teodorescu, fost design lead la Fitibit şi Dan Nica, fost group product manager la o companie fintech, care, în trecut, a mai fondat getFittter (împreună cu Bogdan Preduşcă) - tot un start-up din domeniul fitness. Investiţia în proiectul Hyperhuman se ridică la 500.000 euro, bani obţinuţi la începutul anului 2021 de la Early Game Ventures (EGV), Sparking Capital şi Simple Capital.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO