Business Hi-Tech

Topul celor mai dorite smartphone-uri din lume. Galerie FOTO

1. iPhone 5S
Pentru majoritatea oamenilor, iPhone 5S este cel mai bun smartphone disponibil.
Oferă un echilibru perfect între un design deosebit, utilitate, şi aplicaţii dedicate.IPhone 5S arată aproape la fel cu iPhone-ul 5 lansat anul trecut, dar este dotat cu o camera mai bună si un senzor de amprentă digitală pentru deblocarea telefonului, fără a mai fi nevoie să foloseşti o parolă.

Vedeţi cele mai dorite smartphone-uri din lume

Autor: Alexandru Nanu

06.07.2014, 14:12 2007

iPhone conduce din nou topul celor mai dorite telefoane din lume, modelul 5S fiind preferat de utilizatorii de smartphone-uri în locul rivalilor de la Samsung, LG sau HTC, scrie Business Insider. 

În cazul în care doriţi să vă achiziţionaţi un nou telefon inteligent aveţi la dispoziţie o gama largă de modele dintre care puteţi alege, de la cele care au senzor de amprentă, până la cele care pot măsuara bătăile inimii.

1. iPhone 5S
Pentru majoritatea utilizatorilor, iPhone 5S este cel mai bun smartphone disponibil.
Telefonul Apple oferă un echilibru perfect între un design deosebit, utilitate, şi aplicaţii dedicate. iPhone 5S arată aproape la fel cu iPhone-ul 5 lansat anul trecut, dar este dotat cu o cameră foto mai bună şi cu un senzor de amprentă digitală care poate fi utilizat pentru deblocarea telefonului.

2. HTC One (M8) Ediţia Google
HTC s-a aliat cu Google pentru a lansa o ediţie specială a modelului HTC One (M8) care include o versiune “curată” a platformei Android. Ce înseamnă acest lucru? Veţi avea pe telefon o versiune de Android fără programele suplimentare care sunt instalate pe telefoanele pe care le puteţi achiziţiona de la operatorii de telefonie mobilă. Iar actualizările de software vor fi livrate direct de către Google.
Dacă vreţi să vă cumpăraţi un telefon foarte bun care să vă ofere şi cea mai bună experienţă Android, acesta este telefonul pe care să îl cumpăraţi.

3. HTC One (M8)
Cel mai recent smartphone de top al HTC, modelul One (M8) este cel mai bun telefon Android de pe piaţă. Acest telefon are un design superb iar întregul ansamblu este unul de înaltă calitate, cu o carcasă din aluminiu. Telefonul are pe partea din spate două camere foto, dintre care una are rolul de a permite a permite refocalizarea fotografiilor.

4. OnePlus One 

Ce aţi spune de un smartphone cu ecran imens de 5,5 inchi, un software excelent şi un set foarte bun de specificaţii tehnice care rivalizează cu cele mai bune smartphone-uri de pe piaţă?

Acesta este vârful de gamă al unui nou producător de telefoane din China, OnePlus, iar modelul se cheamă One. OnePlus One are un preţ de doar 300 de dolari “la liber” (fără a fi cumpărat împreună cu un abonament la servicii de comunicaţii mobile), ceea ce înseamnă că este mai ieftin decât alte telefoane premium, aşa cum sunt iPhone 5S sau Samsung Galaxy S5, care pot costa 650 de dolari sau chiar mai mult.

Care este partea proastă? Stocurile sunt limitate şi pentru a cumpăra un telefon aveţi nevoie de o invitaţie de la cineva care şi-a achiziţionat deja unul.

5. Samsung Galaxy S5
Noul vârf de gamă al Samsung, Galaxy S5, le aduce utilizatorilor mai multe îmbunătăţiri ale specificaţiilor faţă de modelul anterior. În loc să îngreuneze telefonul cu funcţii care nu sunt necesare, Samsung s-a concentrat pe îmbunătăţirea acelor funcţii care contează cel mai mult pentru utilizatori. Galaxy S5 are cel mai bun ecran (de 5,1 inchi) realizat vreodată pentru un smartphone. Iar camera este cu adevărat foarte bună, de asemenea.

Însă dacă nu vă plac telefoanele făcute din plastic, probabil că ar trebui să căutaţi altceva.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels