Business Hi-Tech

Tornado, distribuitor autorizat Asus

04.08.2004, 00:00 128

Distribuitorul de echipament IT&C Tornado Sistems a devenit oficial distribuitor pe piata locala al producatorului taiwanez Asus, un nume puternic in domeniul placilor de baza si al acceleratoarelor video.
Tornado va aduce pe piata romaneasca pe langa piesele de rezistenta ale companiei Asus si unitati optice (CD, DVD). Din magazinele Tornado nu va lipsi gama completa de placi grafice ASUS, atat produsele cu chipset nVIDIA, cat si cele cu tehnologie ATI. Tornado va oferi o garantie de 3 ani pentru produsele ASUS.
Pana la finalul lunii august, Tornado va incepe sa vanda una dintre cele mai performante platforme AMD produse de ASUS - A8V Deluxe. Conform producatorului, A8V Deluxe este prima placa de baza care integreaza functiile de conectare WiFi, fiind conceputa pentru retelele wireless din companiile mici si mijlocii. Anul trecut, ASUS a vandut peste 30 de milioane de placi de baza la nivel mondial. Incasarile companiei s-au ridicat la 6 miliarde $, o crestere de aproape 100% fata de 2002.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO