Business Hi-Tech

TotalSoft a incasat peste 8 mil. euro in S1

02.07.2008, 18:17 15

TotalSoft, producator local de software pentru mediul de afaceri, a inregistrat o cifra de afaceri de 8,4 mil. euro in primul semestru, iar nivelul profitului EBITDA (inainte de deducerea dobanzilor, impozitelor, deprecierii si amortizarii) a ajuns la 1,8 mil. euro.
Ambii indicatori financiari au crescut cu 20% comparativ cu aceeasi perioada din 2007. Pentru sfarsitul anului curent, compania vizeaza atingerea unui EBITDA de 4 mil. euro, la afaceri de 16,5 mil. euro.
"Estimarile noastre pentru 2008 raman valabile, dar suntem increzatori ca le vom depasi", a declarat Liviu Dragan, directorul general al TotalSoft. Solutia de planificare a resurselor intreprinderilor (ERP) Charis-ma Enterprise a adus peste 50% din veniturile companiei in primul semestru, in timp ce aplicatia de management al proiectelor Primavera a avut o pondere de 20% din totalul afacerilor, generand 1,7 mil. euro. TotalSoft estimeaza ca solutia Primavera ii va aduce anul acesta venituri de 3 mil. euro.
Dragan a precizat ca biroul din SUA si-a inceput activitatea la sfarsitul lunii mai a acestui an si urmareste mai multe lead-uri pentru produsele Charisma Medical, Charisma Office Automation, dar si pentru proiecte de outsourcing.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO