Business Hi-Tech

Trafic record in Internetul romanesc

04.02.2005, 00:00 14

In cursul zilei de ieri, numarul de internauti care au vizitat simultan site-uri din Internetul romanesc a atins cifra record de aproape 142.000 de vizitatori unici, in intervalul orar 12.00-13.00, arata statisticile serviciului Trafic.ro, detinut de fondul american de investitii NetBridge.
"Cifrele prezentate arata gradul de conectare al Romaniei la Internet a crescut si pot fi folosite ca standard sau ca punct de reper in comparatia cu evolutiile din alte tari", a explicat Orlando Nicoara, director de dezvoltare al Netbridge.
Studiile efectuate de portalul specializat in monitorizarea traficului pe Internet arata ca in acelasi interval au fot accesate intr-o singura secunda 356 de site-uri web, cea mai mare cifra din istoria Interneului romanesc. In total, in decurs de o ora, internautii au vizitat mai bine de 1,2 milioane de pagini de Net ale companiilor romanesti.
Cel mai mare numar de utilizatori de Internet prezenti simultan online a fost atins pe 31 ianuarie 2005, aproximativ 148.559 de vizitatori unici. Trebuie mentionat ca prin vizitator unic se intelege adresa de IP a computerului, care poate gazdui de fapt mai multi utilizatori, cum se intampla in cazul companiilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO