Business Hi-Tech

Trei in unu: TV, monitor si oglinda

13.06.2003, 00:00 58

E televizor, monitor pentru computer sau oglinda? Aceasta intrebare si-ar putea-o pune clientii Philips cand vor vedea ce le-a pregatit producatorul olandez.
Royal Philips Electronics a anuntat recent ca va scoate pe piata anul viitor Mirror TV, un echipament "trei in unu" care va indeplini toate cele trei functii.
Producatorul intentioneaza sa vanda hotelurilor cateva astfel de echipamente inca de la sfarsitul lui 2003. Un Mirror TV este de fapt un ecran LCD, in care, atunci cand e inchis iti poti vedea imaginea reflectata, la calitatea unei oglinzi venetiene. Mirror TV va fi un ecran lat cu o rezolutie de 1.280 x 768 pixeli si va fi comercializat de Philips in variante de 17 inch, 23 inch si 30 inch.
Ecranele-oglinda cu diagonala de 17 inch se vor vinde pentru mai putin de 2.500 de dolari iar cele de 30 inch probabil sub 5.500 de dolari, spun oficialii Philips.
Compania producatoare are ca tinta deocamdata hotelurile sperand ca echipamentul sa fie cumparat chiar si de stabilimentele cu mai putine stele. Philips crede ca Mirror TV va intra si in casele oamenilor intr-un final. Deocamdata compania se pregateste sa inceapa testarea echipamentelor care se va desfasura in ultimul trimestru al acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO