Business Hi-Tech

UPC continua seria schimbarilor din management

24.03.2008, 20:29 23

UPC Romania, unul din cei mai mari operatori telecom de pe piata locala - confruntat cu o concurenta puternica din partea unor jucatori ca Romtelecom si RCS& RDS -, a anuntat noi schimbari in echipa de management, dupa ce de luna trecuta compania are si un nou director general.
Lucian Craciun si Claude Coggiola au preluat functiile de director juridic, respectiv director tehnic, primul fiind avansat de pe pozitia de sef Departament Reglementare, in timp ce al doilea l-a inlocuit pe Teodor Iacob, care a asigurat interimatul pentru cateva luni.
Craciun o inlocuieste pe Florina Tanase, care a preluat functia de vicepresedinte al grupului farmaceutic A&D Pharma. El a intrat in managementul UPC in 2006, perioada in care a detinut functia de Regulatory Compliance Manager si, inainte de a veni la UPC Romania, a fost director juridic la POSTelecom si a detinut functii de conducere in cadrul fostului Inspectorat General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI) si Ministerul Comunicatiilor.
Noul director tehnic al companiei este cetatean francez si a lucrat anterior la UPC Franta, unde a lucrat anterior si noul CEO al UPC Romania, Jack Mikaloff.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO