Business Hi-Tech

Vodafone dublează minutele internaţionale pentru clienţii prepay

Autor: Adrian Seceleanu

19.07.2011, 15:55 395
Vodafone, numărul doi pe piaţade telefonie mobilă din România, a lansat marţi o nouă ofertă princare utilizatorii cartelelor preplătite Vodafone vor avea accespentru acelaşi credit la un număr dublu de minute pentru convorbiriinternaţionale.

Spre exemplu, cu doi euro pe lună clienţii Vodafone vor avea accesla 60 de minute de convorbiri în loc de 30 de minute, pentru uncredit de 2 euro pe lună către destinaţii fixe din Europa şi cătrenumere de mobil din SUA, Canada şi Israel. Pentru aceleaşidestinaţii (fix Europa, mobil SUA, Canada şi Israel), cu 3 euro pelună numărul de minute creşte de la 60 la 120 iar cu 5 euro pe lunănumărul de minute de apeluri urcă de la 120 la 240.


O altă opţiune, care include pentru 3 euro pe lună 20 de minute deconvorbiri către reţele fixe şi mobile din Europa, SUA, Canada şiIsrael va cuprinde dublul numărului de minute în prima lună de laactivare.


Potrivit companiei oferta pentru utilizatorii cartelei Vodafonelansată în 15 iunie rămâne valabilă, aceştia primind trafic dublude date inclus, pentru extraopţiunile Internet 24h şi internet pemobil 50MB, iar dacă realizează o reîncărcare de minim 5 europrimesc o perioadă dublă de valabilitate. De asemenea, pentru 5euro credit pe lună, ei vor mai avea acces la extraopţiunea cu3.000 de minute şi SMS-uri în reţea plus 75 de minute şi SMS-urinaţionale şi minute naţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO