Business Hi-Tech

Vodafone dubleaza viteza de transfer a datelor prin 3,5G

31.05.2007, 19:19 27

Vodafone Romania a lansat ieri serviciile de acces mobil la Internet 3G Broadband care furnizeaza in conditii obisnuite de utilizare o viteza de transfer a datelor de pana la 2,8 Mbps. Teoretic, viteza maxima de transfer a datelor prin tehnologia HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access) poate ajunge pana la 3,6 Mbps.
"Dupa lansarea serviciilor 3G broadband - HSDPA pe piata romaneasca, Vodafone este prima companie ce ofera clientilor nivelul superior de performanta, cu cea mai mare viteza de transfer de date mobile din Romania", a declarat Liliana Solomon, CEO al Vodafone Romania. Clientii Vodafone pot beneficia de serviciile 3,5G cu extraoptiunea lunara de 5 $, care se adauga la tariful abonamentului Vodafone 3G broadband ales.
Operatorul a lansat si prima varianta compatibila cu Windows Vista a softului de conectare la internet, pentru modemurile sau cardurile de date ale companiei. Noile servicii Vodafone 3G broadband sunt disponibile in 23 de orase (30% din populatie): Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Ploiesti, Sibiu, Oradea, Targu Mures, Arad, Pitesti, Galati, Braila, Satu Mare, Baia Mare, Bistrita, Bacau, Buzau, Alba Iulia, Turda si Deva.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO