Business Hi-Tech

Wireless shooting

Wireless shooting
15.11.2005, 18:37 10

Sa trimiti pozele prin aer, direct din camera catre computer? Ai innebunit? Sigur ca se poate!
Gata! In viitorul apropiat vei putea pune mana pe prima fotocamera digitala wireless semnata Canon. Modelul se numeste Digital Ixus Wireless in Europa si Powershot SD430 in America.
Modulul wireless este incorporat, nu separat ca la modelul precedent EasyShare One. n afara de obiceiurile pe cai de unde radio, "sufletelul" lui Ixus Wireless este identic cu cel al lui Ixus 55: 5MP, zoom optic 3x, procesor de imagine Digic II, dar un display mai mic, de 2 inci fata de 2,5 inci al lui Ixus 55.
Practic poti sa trimiti pozele din fotocamera prin WiFi catre PC sau imprimanta compatibila. In cazul "printeuzelor" cu conectivitate PictBridge, gasesti in pachet un modul wireless si pentru acestea.
Daca te mai joci nitel cu camera descoperi chiar alte optiuni SF. De exemplu in modul de lucru Auto Transfer, fotocamera trimite poza la computer imediat dupa ce a facut-o. PC-ul o preia si o afiseaza automat pe ditamai monitorul. Sau modul Wireless Remote Camera care iti permite sa umbli la functiile fotocamerei direct de la PC.
Cica o vedem in Europa abia in ianuarie.

Pret: nespecificat
http://web.canon.jp/Imaging/pssd430w/com-e.html

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO