Business Hi-Tech

Wizrom, 20% din piata de soft de automatizare a fortei de vanzari

01.10.2008, 19:05 54

Wizrom Software, producator local de software pentru mediul de afaceri, anticipeaza ca aplicatiile de automatizare a fortei de vanzari (SFA / sales force automation) vor genera circa 15% din cifra de afaceri a companiei, fata de 10% in prezent. Compania anticipeaza un rulaj de 10 mil. dolari (6,4 mil. euro) pana la finele anului.

Wizrom a anuntat ca a preluat distributia pe Romania a solutiei software de profil AskI, dezvoltata de firma israeliana PocketLink. Wizrom comercializeaza propria aplicatie SFA, WizTop, care are 1.800 de utilizatori. AskI se instaleaza pe terminalele mobile ale angajatilor ehcipei de vanzari. "Cele doua solutii AskI si WizTop vor fi comercializate in paralel pana cand vor converge catre o unica aplicatie, proces care va dura minimum sase luni", a declarat Zemy Apfelbaum, managing director al Wizrom. Compania tinteste o cota de 20% pe piata aplicatiilor de automatizare a fortei de vanzari pana la finele anului 2009, in crestere fata de nivelul actual estimat la 10-15%. Potrivit lui Apfelbaum, principalii competitori pe acest segment sunt Transart si Optima.
Piata europeana SFA va creste cu 22% pe an pana in 2013, potrivit companiei Research and Markets.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO