Business Hi-Tech

Xerox vizeaza companiile mici si medii

30.01.2004, 00:00 14

Producatorul de echipament de birou Xerox pregateste o linie noua de imprimante cu performante sporite destinate cumparatorilor cu bugete mici.
Noile produse urmeaza sa fie prezentate martea viitoare la New York, intre ele numarandu-se cinci imprimante de mare capacitate, care folosesc tehnologii noi. Produsele din seria DocuTech sunt capabile sa printeze intre 100 si 120 de pagini pe minut, alb/negru, iar pretul unei astfel de imprimante nu trece de 1.000 de dolari. Tinta principala? Companiile mijlocii si mici, care au nevoie de o viteza de imprimare buna, dar nu au bugete mari pentru a cumpara multifunctionale de mare capacitate. Xerox pregateste de asemenea o imprimanta color care va folosi o cerneala solida pentru a produce printuri de calitate mai buna decat cele pe sistemul ink-jet.
Xerox a lansat in ultimii doi ani peste 38 de produse noi si a reusit sa isi sporeasca profitabilitatea. Pe trimestrul patru al 2003 compania a raportat un profit net de 222 milioane de dolari, fata de numai 19 milioane $ pe aceeasi perioada a 2002.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO