Business Hi-Tech

ZF Digital ’13: Focus pe antreprenoriat

ZF Digital ’13: Focus pe antreprenoriat

Autor: Adrian Seceleanu

20.10.2013, 20:17 309

Unele dintre cele mai cunoscute nume din industria de IT & online din România vor discuta marţi, 22 octombrie, în prima zi a conferinţei ZF Digital ’13, despre antreprenoriat şi potenţialul pe care îl au companii lansate în România de a se extinde pe plan global.

Liviu Drăgan - CEO al producătorului de aplicaţii pentru companii TotalSoft - cu afaceri în aproape 30 de ţări, Radu Georgescu - preşedintele grupului de companii de IT Gecad (care a vândut recent către un fond de investiţii din Silicon Valley una dintre companiile sale) şi Florin Talpeş - CEO al producătorului de aplicaţii de securitate IT Bitdefender, cu sute de milioane de utilizatori la nivel global, vor deschide aceste discuţii, ulterior acestea continuând în cadrul unui panel.

Pe lângă cele trei nume grele ale industriei locale de IT, la discuţii participă şi Alexis Bonte, cofondator şi CEO al eRepublik Labs şi investitor în mai multe companii locale, dar şi antreprenori din noua generaţie: Alexandru Lăpuşan, CEO şi cofondator al Zitec, Lucian Todea - CEO al ITNT, dar la rândul său şi investitor

într-o altă companie locală, şi Bobby Voicu, cofondator şi CEO la MavenHut. Timp de două zile, 22 şi 23 octombrie, ZF va analiza alături de unii dintre cei mai importanţi actori din IT&C - de la giganţii pieţei locale de comunicaţii până la start-up-uri din online şi jucători din piaţa de software - evoluţiile şi perspectivele economiei digitale.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO