Business Internaţional

Cea mai dulce demisie scrisă vreodată: un agent vamal renunţă într-un mod inedit la job pentru a se dedica afacerii personale

Cea mai dulce demisie scrisă vreodată: un agent vamal...

Autor: Ştefan Stan

17.04.2013, 12:47 17592

Dacă plănuieşti să părăseşti locul de muncă pentru a-ţi urma sluja de vis de cofetar, atunci demisia scrisă pe un tort este cu siguranţă mişcarea corectă, scrie Business Insider.  

La cea de-a 31-a aniversare, Chris Holmes, un agent de vamă la London Stansted Airport,  a decis că este timpul să renunţe la slujba sa, pentru a-şi urma visul şi pentru a petrece mai mult timp cu familia.

Pe demisia – tort, Holmes a scris: “Astăzi este a 31-a aniversare a mea. Recent am devenit tată, şi am realizat cât de preţioasă este viaţa şi cât de important este să faci ceva ce te face fericit. Pentru aceast motiv, vă informez de demisia mea, pentru a putea dedica mai mult timp familiei”.

Demisia dulce a lui Homles a devenit rapid cunoscută, când cumnatul său a postat pe Twitter o fotografie cu tortul. Semnătura de la sfârşitul textului scris pe tort i-a oferit afacerii sale un avânt, “Mr.Cake” fiind o promovare foarte ingenioasă.

“Am vrut să părăsesc compania şi să las în urmă ceva frumos ca amintire despre mine. Ideea pentru cofetărie mi-a venit în urmă cu şase luni, dar am păstrat-o pentru mine”, a declarat Homles.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO