Business Internaţional

Cel mai nebun final de campionat din toată Europa. Două goluri în trei minute, care au pus capăt domniei lui United

Cel mai nebun final de campionat din toată Europa. Două...
13.05.2012, 19:14 2485

Manchester City, echipa de fotbal deţinută de investitori arabi, a câştigat într-un final de infarct titlul de campion în Anglia, după ce a dat două goluri în cele 5 minute de prelungire.

De partea cealaltă, Manchester United, echipa lui Sir Alex Fergusoon, care a dominat campionatul în ultimul deceniu, era campioană în minutul 93, dar a pierdut titlul atunci când Aguero, ginerele lui Maradonna, atacantul argentinian al celor de la City, a reusit să dea golul victoriei.

Manchester city a bătut cu 3-2 pe Queen's Park Rangers, după ce era condusă cu 2-1 în minutul 91.

Manchester Ccity avea neapărat nevoie de o victorie în ultima etapă. Rivalii de la United aveau şi ei nevoie de victorie pentru a spera la titlu. Ei au bătut în ultima etapă cu 1-0 pe terenul celor de la Sunderland.

Campionatul Angliei, unde se învârt sute de milioane de euro anual, este cel mai puternic din lume la ora actuală. Princiupalii investitori, proprietari ai celor mai puternice echipe, sunt americani (Manchester United), arabi (Manchester City) sau ruşi (Chelsea). Pentru aceşti investitori, sumele alocate fotbalului, câteva sute de milioane de euro, reprezintă "bani de ţigări".

Portarul de rezervă al celor de la Manchester City este românul Costel Pantilimon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO