Business Internaţional

Cine este tânăra de 26 de ani care se ocupă de tot ce are nevoie preşedintele Donald Trump. A pornit ca ”fata de la lift” şi a ajuns asistenta personală a lui Trump

FOTO

FOTO

Autor: Alex Ciutacu

08.07.2017, 08:55 10315

Madeleine Westerhout, cunoscută în timpul campaniei lui Donald Trump drept „fata de la lift”, este o tânără de 26 de ani, care a devenit  celebră la sfârşitul anului 2016, când a fost fotografiată ghidând, pe holurile Trump Tower, invitaţi precum Rick Perry, Mitch McConnell sau Gary Cohn, potrivit Business Insider.

În timp ce anumite surse media au numit-o „fata de la lift”, Westerhout şi-a stabilit rapid un rol în cadrul echipei lui Donald Trump. În ianuarie, a fost anunţat rolul tinerei, de asistentă personală al Preşedintelui, fiind însărcinată să preia apelurile acestuia şi să îi organizeze programul.

Madeleine Westerhout a crescut în California şi a urmat cursurile Universităţii Charleston din Carolina de Sud. A absolvit în anul 2013 cu o diploma în ştiinţe politice.

În anul 2013 a lucrat ca şi coordonator voluntar pentru fostul senator al Carolinei de Sud, John Kuhn, în timpul campaniei acestuia pentru Congres.

În perioada următoare, Westerhout a lucrat cu republicanul John Campbell. Acesta a ocupat un loc în Comitetul Serviciilor Financiare.

După ce a lucrat cu Campbell, Madeleine a făcut parte din stafful Comitetului Naţional Republican. Acolo a fost asistentă pentru Katie Walsh. În timpul acelei perioade a început să colaboreze cu echipa de tranziţie a lui Trump, inclusiv cu Reince Priebus care este acum şeful staffului pentru Preşedinte.

În aceeaşi perioadă în care lucra pentru Walsh, a fost însărcinată să întâmpine invitaţii în Trump Tower, de la intrare până la lift. A fost fotografiată alături de numeroşi politicieni şi directori de companii, astfel fiind denumită în presa americană, „the elevator girl”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO