Business Internaţional

Copiezi si castigi! Milionari din afaceri clona ale eBay, Facebook si Groupon

Copiezi si castigi! Milionari din afaceri clona ale eBay, Facebook si Groupon

Autor: Anca Arsene-Barbulescu

13.01.2011, 15:06 117

Trei tineri antreprenori au devenit aproape legendari in Europa.Celebritatea lui Marc, Oliver si Alexander Samwer se datoreazamilioanelor de dolari castigate din afaceri clona ale eBay,Facebook si Groupon, scrie BUSINESSMagazin.

Copiezi si castigi. Aceasta para sa fie piatra de temelie inafaceri a celor trei frati germani, Marc, Oliver si AlexanderSamwer, care au devenit milionari prin proiecte clona ale unorafaceri de succes americane. Secetul lor este sa dezvolte acesteclone rapid si sa le vanda la fel de repede, scrie BusinessInsider.

Printre altele, antreprenorii au copiat afaceri online precumeBay, Facebook si Groupon, trei nume care le-au adus exituri foarteprofitabile. In plus, ei au pus bazele European Founders Fund, unfond de investitii prin care investesc in varii afaceri dindomeniul internetului, nu doar din Europa, ci mai ales din SUA, cuprecadere companii care cauta sa se extinda la nivel european, cumar fi cazul LinkedIn. Si astfel castiga atat din clone, cat si dinafacerile originale. Cititi mai multe despre povestea de succes acelor trei pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO