Business Internaţional

Djokovic va lipsi de la Madrid Open, conform organizatorilor

Djokovic va lipsi de la Madrid Open, conform organizatorilor

Autor: Rafael Hekman

22.04.2023, 18:06 44

Novak Djokovic a renunţat la participarea la turneul Madrid Open, care va avea loc săptămâna viitoare, au anunţat sâmbătă organizatorii, numărul unu mondial alăturându-se lui Rafael Nadal pe lista numelor mari absente de la turneul spaniol.

Djokovic, care nu a putut juca la începutul acestui an în turneele pe suprafaţă dură din SUA, deoarece nu a fost vaccinat împotriva COVID, se pregătea pentru sezonul de zgură, dar a fost eliminat prematur la Mastersul de la Monte Carlo şi la Banja Luka Open.

"Nu m-am simţit bine pe teren, picioarele mele erau lente şi jocul de picioare , multe lovituri ratate, total lipsit de direcţie", a declarat sârbul în vârstă de 35 de ani după înfrângerea din sferturile de finală în faţa lui Dusan Lajovic la Banja Luka.

Djokovic a spus, totuşi, că încă speră să îşi găsească ritmul pe zgură înainte de Openul Franţei de luna viitoare.

"Îţi dorim o recuperare rapidă, sperăm să te vedem din nou pe teren cât mai curând posibil, Nole", au precizat organizatorii într-un comunicat, fără a oferi detalii despre starea lui Djokovic.

Nadal a anunţat la începutul acestei săptămâni că va lipsi de la turneul de la Madrid, după un regres în recuperarea sa după o accidentare la şold suferită la Australian Open în ianuarie.

Cei doi jucători împart recordul pentru cele mai multe titluri de Grand Slam, cu câte 22 fiecare. Openul Franţei, al doilea Grand Slam al sezonului, începe pe 28 mai.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO