Business Internaţional

Fostul şef FMI îi acuză pe adversarii politici că l-au împiedicat să candideze la prezidenţiale

Fostul şef FMI îi acuză pe adversarii politici că l-au împiedicat să candideze la prezidenţiale

Foto: AFP

Autor: Mediafax

28.04.2012, 09:20 161

Dominique Strauss-Kahn îşi acuză adversarii politici că s-au folosit de scandalul Sofitel pentru a îi compromite candidatura la alegerile prezidenţiale franceze, într-un interviu publicat de cotidianul The Guardian conform căruia el se referă la persoane "asociate cu Nicolas Sarkozy".

"Poate că am fost naiv din punct de vedere politic, dar nu am crezut pur şi simplu că vor merge atât de departe (...) nu credeam că ei ar putea găsi ceva capabil să mă oprească", a declarat DSK jurnalistului american Edward Epstein, autorul interviului publicat de cotidianul britanic între cele două tururi de scrutin ale prezidenţialelor franceze, scrie Mediafax.

Jurnalistul, a cărui carte despre scandalul Sofitel apare luni pe Internet, a precizat că Dominique Strauss-Kahn, care nu menţionează niciun nume, se referă prin acest "ei" la "agenţi" ai preşedintelui Nicolas Sarkozy, el însuşi candidat la preşedinţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO