Business Internaţional

Galatasaray pierde pe bursă după numirea lui Hagi ca antrenor

Acţiunile Galatasaray scad pe bursă după numirea lui Hagi ca antrenor
21.10.2010, 16:33 29

Acţiunile clubului de fotbal Galatasaray Istanbul au scăzut cu1,3% joi, după ce Hagi a fost numit antrenor principal.După-amiază, titlurile clubului erau cotate la 362 -365lire/acţiune. În acest moment, valoarea de piaţă a clubului este de375 de milioane de euro.

Galatasaray a avut venituri de 36 de milioane de euro înultimele 12 luni.

Hagi a preluat conducerea clubului după ce fostul antrenor FatihTerim, care l-a antrenat şi pe român când a jucat pentru echipaturcă, a refuzat o ofertă similară.

Acţiunile rivalei Fenerbahce au crescut cu 4%.

Tehnicianul român Gheorghe Hagi va semna, vineri, la ora 15.30,în cantonamentul de la Florya, un contract cu gruparea turcăGalatasaray, informează site-ul oficial al clubului dinIstanbul.

Alături de Hagi, la evenimentul de la Florya va participa şifostul său coechipier, turcul Tugay Kerimoglu, care va fi antrenorsecund.

Potrivit ajansspor.com, Hagi a ajuns, joi, la un acord cuoficialii clubului Galatasaray şi va semna un contract pe operioadă de un an şi jumătate, deşi tehnicianul român ar fi dorit oînţelegere pe doi ani şi jumătate. El îl va înlocui pe olandezulFrank Rijkaard, care şi-a reziliat, miercuri, contractul cu Galata,în urma rezultatelor slabe înregistrate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO